srijeda, 2. travnja 2014.

FOTD #3 - blurple.

Ovaj Face Of That Day je bio isprovociran MUA Luxe Velvet Lip Lacquer-om u nijansi Kooky, koji je moj prvi pravi isprobani ultra-mat proizvod. Ujedno je i prva intenzivno ljubičasta boja na mojim usnama, ikad. Ne znam što cijenjeno čitateljstvo misli o ovakvim usnama, al meni je ovo PREJEBENO, pardon my french. Kombinacija sjenila na očima možda nije idealna, eyeliner i trepavice su mogli biti malo upadljiviji i dramatičniji, ali sam htjela ovjekovječiti ove bujne, nepočupane obrve prije nego sunce zađe i prije nego zeznem kapke pokušavajući izjednačiti eyeliner i završim kao panda. Ostavljam vas da "uživate" u ovom popodnevnom eksperimentu, u kojem sam otišla na kavu u susjedstvo i začudo me nisu jako čudno gledali. 




Proizvodi korišteni su niže na slici. Želim počet trošit ova Illamasqua sjenila, jer ću ih inače morat bacit u smeće. Zapravo sam ih vjerovatno već trebala baciti jer su kupljena zbilja davno, ali su toliko odlično pigmentirana i prelijepa i jako sam emocionalno vezana uz njih, a pri korištenju mi ne izazivaju nikakve smetnje ni iritacije, tako da ih još neću otpisati.



Inače, razlog zbog kojeg mi fali pola lica na fotkama jest sljedeći - moj (28-105mm, zoom) objektiv je totalno nezahvalan za hvatat selfije "iz ruke", jer dok ga namjestim na 55-icu za neki solidan portret ne mogu se cijela uhvatit (kratka mi ruka), a kad ga odzumiram na manje izgledam ko buhtla - što nisam (hvala lijepo).
Onaj koji sam dobila u kitu isto nekako čudno hvata široke kuteve, tako da mi nema druge nego da napokon (nakon 8 godina) kupim i daljinski - ako se ozbiljnije mislim baviti ovim blogom. Ruke mi jednostavno nisu dovoljno dugačke. 

Broj komentara: 16:

  1. wow! :) koji ten :D tak ti je koza blistava da je to divota! takoder i ja obozavam ovakve boje na usnama a sto se tice ovog da te nisu gledali cudno je prava rijetkost, u mene bi zasigurno buuuljili :p to ak se ne uklapas u masu, bum gotovo hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma to ti se čini... :D LOL ne fakat, ovaj puder je ČUDO. I zbilja imam zahvalan prozor. I fotka je na 72 dpi širine 850 piksela, pa kad je ovaj glupi templejt razvuče, malo difuzira oštrinu (ide mi na ruku jel, heh...)
      što se boje na usnama tiče, kontam si - kad mogu cure ić okolo u Uggsicama, leopard uzorku i onim prslucima u kojima izgledaju ko čobani-pastiri, mogu i ja puknut ljubičastu na usta, jel tak? :D

      Izbriši
    2. tak je! :D čobani pastiri ahahhahahahahha! DOBRA! To su oni rascufani strašni prsluci šta koda su od ovce kakti a zapravo su vrlo loši fejk komadi.

      Maaa da, sad sve prebacujemo na prozor,puder itd :)))
      Nego, svi svi hvale taj vichy idealia puder, stvarno bi mogla po testere!

      Izbriši
    3. ne znam što bi rekla za te prsluke, jer su mi ogavni. okej su mi kad ekipa brije na LARP i ono, briju da su šamani, barbari, idu okolo s mačevima i to. al kao nekakav casual komad su mi ono... idi čuvaj ovce, ili tako nešto. grozno. i još stave nekakav remen-lanac, i mislim si, još joj samo zvono fali. enivej. Vichy je ozbiljno dobar. Definitivno probaj tester. Meni je koža masna i umastim se vrlo brzo, zato i izbjegavam pudere, al ovaj je skroz podnošljiv. ima dana kad mi koža poludi i onda nikako na zelenu granu, ali zbilja ne čepi pore i nije naporan na licu i drži se odlično, i nije preskup. rađe ću dat 160 kn za takav puder, nego 140 za očajnu BB kremu i još par pudera od 30-60 kn koji mi neće odgovarat. testiraj pa vidi :D ako ne budeš mogla nabavit tester, viči pa ću ja probat povuć veze u apoteci ;)

      Izbriši
  2. U svom tom ''neskladu boja'' LOTD izgleda kao vrhunski iskomponovana simfonija :)
    E, sad ti pogodi šta sam ja ovom izjavom htela reći :D
    Sve mi se dopada.
    Ruž ti stoji savršeno. Uvek da ga nosiš. I no- no Uggsicama. Bljak to! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, fala :') totalno shvaćam što želiš reć, jer je i meni sve to skupa disonantno, ali je opet nakraju nekako sjelo. Ugg = Ughhh... Ja sam Birkenstock tip, hahaha :D btw, danas sam ti se šminkala, i ubio me onaj tvoj papirić...

      Izbriši
    2. :D Pak zar jedan papirić? :D hahaah
      Šta se desilo? :)

      Izbriši
    3. ma dosadni objektiv i nedovoljno dugačke ruke :D al riješila sam stvar. ako ništa, tu je fotošop!

      Izbriši
    4. Hahaha :D Ajd' zamisli mene s telefonom kako fotkam -.- pa da si presudim! :D

      Izbriši
  3. Predobro ti stoji ovaj ljubičasti ruž! Ja s ljubičastim ruževima izgledam ko požutjeli mrtvac, nije dobar look nikako :))) Odoh ti čitat blog, tek sam te otkrila i jaaaako mi se sviđa kako pišeš, zabavna si skroz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo sam i ja mislila da ću tako izgledati, jer me tamniji ruževi uvijek nekako postaraju, ali ovaj mi je baš "uaaaau". Hvala na lijepim riječima, čast mi je da me čitaš! :)

      Izbriši
    2. Uuuu, čast kažeš? Sad se osjećam ko predsjednik Republike, naglo sam si porasla :))))

      Izbriši
  4. jao divna si!!! kakav lijep ten i oči i sve!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trepećem okicama i rumenim se - hvala ti na komplimentima <3

      Izbriši
  5. prekrasno! imaš jako lijep ten,a ovaj ruž je genijalan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cvjetiću duginih boja, hvala na komplimentu, a ruž je zbilja iznenađenje i nevjerovatno je kul. Još samo da savladam tehniku skidanja da ne otkinem usne i na konju sam! ;)

      Izbriši