srijeda, 14. svibnja 2014.

New in #4 - My precioussss...

U zadnjih mjesec dana se skupilo mnoštvo novih stvari koje sam napokon uspjela objediniti u ovaj post. Kako smo dulje vrijeme izbivali iz matične postaje Dubrovnik, iskoristila sam dostupnost raznoraznih meni inače nedostupnih proizvoda i sve sam ih pokupovala. S nekima sam se namučila dok sam ih pronašla, neke sam stvari imala na listi želja, neke sam totalno neplanirano i impulzivno pokupovala, neke su krasne stvarčice pristigle iz raznih krajeva lijepe naše.

Krenimo mi s preparativom, i to čistilicama i mazalicama za lice.


Pošto sam otpisala Corine de Pharme zbog NaOH kojeg sadrži, a ova je bila na popustu u dm-u i sastav mi se pričinio boljim, Ziaja micelarna otopina je bila neminovna kupovina. Essence odstranjivač vodootporne šminke sam kupila u Mulleru, zlu ne trebalo, kao i Essence maramice za uklanjanje šminke, jer sam po Zagrebu cijele dane provodila uokolo u pokretu po sastancima, a one su tako male, slatke i praktične. Pogotovo kad u pauzama idete okolo po dućanima i swatchate sve živo i neživo.
Neutrogena piling i gel za pranje lica su za mog dragog muža koji je napokon počeo brinuti o svojoj masnoj koži. Nabrijavam ga da svoje dojmove objedini u recenzijici, budemo vidli koliko će ga trebati nagovarati :D



Afrodita maska i Olival krema sa smiljem su, vjerovali ili ne - za moga muža. Skinlite maske sam kupila dvije, al jednu sam ustupila frendici, a drugu ostavila sebi. Super su, i ja bih veliko pakiranje od kilu. Balea vodica u spreju se našla tu da je probam, imala sam sms s 15% popusta u dm-ovima po centru Zagreba, pa sam se počastila, a LRP termalnu sam skoro iscijedila.
Dok sam boravila kod muževe familije, s iHerba su stigli i Humphrey's tonik i Madre labs retinol serum. Redovito naručujemo hrskavicu morskog psa za svekra koji ima problema s koljenima, pa se nađe pokoji bescarinski dolar za moje eskapade. Ovaj potonji sadrži NaOH al je bio dolar i pol, and I loves me a good bargain. Olival regenerativna krema za normalnu, mješovitu i masnu kožu  je također za mog mužića, no on tvrdi da mu čini lice još više masnim. Nema on pojma. Ja ću je koristiti jer mi se čini odličnom, osim nedefinirano čudnog mirisa u kombinaciji s mojom kožom.



Mixa baby krema i Afrodita baby krema s nevenom su za mog malog miša-piša, koje sam mukom izabrala u dm-u. Zašto mukom? E pa jako je teško pronaći kremu koja ne sadrži NaOH. Nažalost, od Mixe su malome poiskakali plikovi po trbuhu, pa je ja koristim kao all-over-kremu za tijelo i ruke. Sad testiramo ovu drugu. Da li bi vas zanimale recenzije dječje kozmetike, LOL? :D Elmex mini pastu za zubove je dobio od tetke.

Što se tiče njege tijela, novosti su sljedeće.



L'Erbolario kupku sam dobila još za rođendan od braće, a L'Occitane sapun, limenkicu sa čistim shea butterom i dva testera mi je majčica donijela iz Zagreba, jer njena kćer piše beauty blog i voli krute sapune, ali njena majka se izgubi u Lushu i nikad ne zna što bi kupila. Moja majka je jedna divna, blesava žena i ja je obožavam. Početkom godine je bila u Marseilleu u L'Occitane pogonima, i od tad je opsjednuta.

Nivea in shower mlijeko sam kupila u Mulleru jer mi se učinilo kao nešto što će mi olakšati muke i skratiti vrijeme provedeno u kupaoni. I jeste. Jako sam oduševljena konceptom ovog proizvoda, i Nivea mi polako vraća vjeru u sebe. Za Le Petit Marseillais vlada opći rejv, pa sam i ja nabavila jedan gel za tuškanje za širu obitelj. Jako krasno i bogato miriši taj gel s bademovim mlijekom, podsjeća me na moj omiljeni Palmolive. Oba spomenuta sam ostavila u svekrvinoj kupaonici jer bi zauzeli previše mjesta u ionako pretrpanom kuferu, zato nema ni slikice. Muž mi se prijetio da će mi kozmetiku poslat DPD-om.

Enivejz.



Super je kad sam tako kod muževe familije, pa uvijek ima netko za pričuvat maloga. Pa sam se počastila s Venus Riviera britvicama i napokon obrijala nožurde nakon mjeseci puštanja dlaka. Inače sam vjerni korisnik Venus britnica još od prvog srednje. Barfuss krema za noge protiv zadebljanja kože, sol za namakanje i maska za noge su iz Mullera, i mislila sam da ću stići pošteno namočiti i odmočiti noge, no nisam. Kremu sam isprobala, solidna je i brzo se upija, i nogice su mi zbilja mekše nakon svega tri mazanja, bez obzira što ih nisam takla od ljeta.



Ovaj Aveo odstranjivač laka za nokte mi je užasan i isušuje mi prste i sva se naježim kad ga koristim i kad pomislim da moram nokte očistiti njime. Oh well, preživit ću dok ga ne potrošim, i uz to odlično miče krupne glittere s nokata. Sprej za dezinfekciju šminke je u dm-u s 80 pao na 30 kn, i kupila sam ga, iako ne vidim poantu plaćanja 30 kn za pol deci alkohola. Istražit ću malo to područje i vidjeti koje jeftinije alternative smijem koristiti u tu svrhu, jer sam do sada dezinficirala stvari s onim ogromnim zelenim sprejem kojeg nam je ostalo još otkad smo malome sprejali pupak prije godinu i po dana.

Alverde krema za ruke i putno pakiranje CD dezića sam kupila u hodu po Zagrebu, jer sam zaboravila na kremu za ruke i dezić prilikom pakiranja. Poslužili su me odlično, iako je dezić jako alkoholan i kratkotrajnog učinka, a kremica je veoma intenzivnog šnjofa.

CV i Essence listići za matiranje su tu radi isprobavanja i eventualnog preskakanja matiranja puderom. Prvi dojmovi nisu baš sjajni, al više od 15 kn za jebene rizle ne dam. Tu su i tri kistića iz Bipe, i to onaj za rumenilo, maskaru i češljić za obrve. Essence pincetu sam uzela iz razloga jer sam naravno zaboravila ponjeti svoju od doma, a obrve i brada ne pitaju za vrijeme, već rastu nemilice. Body&Soul četkica za lice je moje prvo pomagalo takve vrste, i večeras sam se izribala i moram reći da je prilično odlučan ribež, kao takav.





Došli smo i do dekorative, po čijem sam pitanju bila prilično neuračunljiva. U zadnje vrijeme sam se jako okrenula farbanju usana. Tako sam odmah po ulasku u prvu Bipu (u Bjelovaru) s vrata poletila prema Look by Bipa olovkama za usne i to u tri nijanse kojima ne posjedujem slične.
Essence XXXL longlasting lipgloss s mat efektom sam morala probati, jer sam u zadnje vrijeme luda za mat finišem na usnama, i nijansa je zbilja krasna, iako nisam navikla na takve rozaste intenzitete na sebi. Essence gel tintove sam impulzivno ubola za svega 9,90 kn u Kozmu na autobusnom kolodvoru u Zagrebu, dok sam čekala kolegu da me skupi. Jako su fini (njam, njam), ali nisam ih dugo nosila da ih mogu bolje opisati. Sjajilo i ruž iz Lidla. Kad sam kod Petite Cherie na blogu vidjela da ovo postoji, jedva sam čekala da me put nanese u Lidl da kupim nešto. Inače smo veliki Lidl entuzijasti, i često kupujemo tamo klopu, te smo uvjereni da ga vode neki vanzemaljci koji nam žele dobro. Sjajilo je samo po sebi je totalni treš, a ruž je iznenađujuće okej, al o tom po tom.
Terra Naturi ruž je kupljen jer nikad nisam probala ništa njihovo, nijansa je bila interesantna, ali me je miris malo razočarao. Mislim da ću se ubuduće držati Alverde kozmetike. Isti dan u Muelleru je kupljen i Aveo balzam za usne, iz jednostavnog razloga - pakiranje je crne boje. Manhattan mat lip creme sam kupila još u Dubrovniku u sklopu onih dm-ovih akcija, i nisam zadovoljna. Očekivala sam puno više za te novce. Suši se kretenski i puca na usnama, a isušuje poprilično i postojanost mu je upitna za jedan takav proizvod. Zato su me Golden Rose Velvet Matte ruž za usne (12 i 18) naprosto ODUŠEVILI. Divni su, kremasti, mazivi, pigmentirani i postojani.

Oni koji me prate na instagramu su sigurno upoznati s mojom potragom za Apocalipsom. U Illamasquinoj su poslovnici s tugom u očima rekli da ga nema i da ga neće uskoro dobivati. Zatim sam odjurila u Kryolan gdje sam se nadala pronaći barem nekakvu "neobičnu" nijansu da se utješim. No tamo sam zatekla osoblje koje me dočekalo sa "što je ovoj?" stavom. Jedino su imali tamnoplavi ruž sa sitnim shimmerom za kojeg pak nisu imali tester. Wtf, da dam 80kn za nešto što uopće ne znam kako izgleda na koži, a kamoli na usnama? Na kraju sam završila u City Centru East u Muelleru (a gdje drugo?), gdje me je na Illamasqua štandu super simpa prodavačila uslužila ljubazno, entuzijastično i veselo, te se oduševila mojim izborom. Ruž je divan, pigmentiran, mrvicu suh ali je sve ono što sam očekivala. Planiram ga isfuravati ovo ljeto, jer već vidim da neće kliziti pri suludim ljetnim dubrovačkim temperaturama.
Na slici još fali Beauty UK Posh Pout u nijansi "sugar plum fairy" koji će ići u sljedeću Shitlistu, jer je totalno nepigmentiran i pukao je na pola u tubi, ničim izazvan. Malo sam ljuta.



Lijevo Essence Brazil rumenilo sam kupila za Ivanu s bloga Blusherful jer je divna (vidjet ćete i zašto), a ovo desno je moje i ne dam ga nikome, jer je naprosto predivno, koraljno-narančasto, živahno i krasno i morala sam ga imati. Bourjois Rose Frisson je bilo na 20% popusta u dm-u + 15% popusta u sms-u, i mislim, bilo je šteta ne kupiti ga. Jako ga volim, jako je lijepo i prirodno na obrazima i jako ću ih imati sve jednoga dana.


Još malo kozmetike iz Lidla - Cien vodootporna maskara i ljubičasto sjeniloEssence I <3 Extreme crazy volume maskara će zamjeniti dotrajale maskare, a omjer cijene i kvalitete je odličan. Jako lijepo uvija, daje odličan volumen, normalno se skida - jedino će mi trebati neko vrijeme da se naviknem na gumastu četkicu. She eyeliner tuš je kupljen po inerciji, jer sam shvatila da i taj tip proizvoda moram mijenjati češće. Ovaj je s popustom bio 15tak kuna i za te je novce i moje potrebe sasvim OK. Catrice sjenilo iz neke limitirane kolekcije je "sasvim slučajno" kupljeno kad me muž ostavio samu u Muelleru.
Maybelline Color Tattoo (metallic pommegranate) sam morala kupiti, nagledala sam se swatcheva po netu, nijansa je predivna, a i postojanost je na razini. Sjenila su bila na popustu od 30% u Kozmu, sad mi je žao što nisam uzela još koje, zbilja nisu zaludu toliko hvaljeni.



Osim ruževa, malo sam popizdila i s lakovima u GR dućanu, a i općenito.
Golden Rose Matte lakovi (ljubičasti, tirkizni) su preeeeeeeeeeeeeeeeeeodlični, tirkizni je skoro pa isti ko Apocalips. Oko Golden Rose nail art linera još nemam formirano mišljenje, ali će poslužit i ubrzat "provokativne" manikure koje planiram raditi za poslovne sastanke (npr. note i violinski ključ za sastanak s glazbenicima, i slično). Golden Rose Carnival topperi su pak BOMBONI i oduševljena sam bogatstvom šljokica. Kupila bi i ostatak. I Jolly Jewels. Savršeni su. Obožavam hex glittere koji nemaju onaj "metalni", šljašteći sjaj. Jako su hipsterski.
Wet'n'Wild crveni lak sam kupila zbog recenzije kod Crossing Beauty. I vraćam se po još. Odličan je lak, super se suši, bogato pigmentiran i suludo postojan, a cijena mu je smiješna. A Essence 101 dalmatinac topper je tu sasvim slučajno. :P



Keune molding paste sam uzela umjesto onog narančastog voskića kojeg inače obožavam zbog svog divnog mirisa. No ovaj mi, kako izgleda, jako mi masti kosu, niti malo ne zadržava oblik frizure, i moram pribjeći pranju odmah sutradan, ako ne i prije. Uskoro bi se trebala ošišati, pa ću vidjeti kako se ponaša na malo kraćoj kosici. Ne želim dići ruke od njega, jer je preskup da bi bio grozan.



Šećer ostavljam za kraj, a to su blogo-noviteti. Dakle, prije nekog vremena sam bila jedna od dvije nagrađene na Mishinom divnom blogu (opet Crossing Beauty, jel) u proljetnom darivanju. Trebala sam dobiti "samo" paleticu, a dobila sam paleticu i jedno divno rumenilo koje mi je tako krasno sjelo uz jedan malo hladniji rozasti L'Orealov ruž koji do sada nisam mogla spariti ni s jednim rumenilom koje posjedujem. Misho, hvala ti još jednom od srca! <3 Paletica je uekstenzivnoj uporabi već tjednima, i uskoro ide i recenzija i swatchevi. Jugo nam puše, kiša nam pada, svjetlo je zbilja nikakvo za hvatati nijanse, pa ćemo se još malo strpiti.



U međuvremenu sam se nešto dopisivala s Ivanom s bloga Blusherful, hoteći se riješiti jedne kreme koju je ona spominjala, no od toga nije bilo ništa. Ali nismo stale na tome, pa smo razmjenile paketiće. Trebala sam dobiti Pores be pure masku koja njoj nije odgovarala, ali Ivana je samu sebe nadmašila s nevjerovatnim jumbo paketom s pregršt stvarčica za isprobavanje i divnom Mikado čokoladom koju smo naravno slistili čim je pristigla. Ivana, ljubim te i hvala ti još jednom <3



I za kraj hrpica svakakvih nekakvih testera. Neki su me dočekali u dm-ovom katalogu u sandučiću, neke je majka skupila u apoteci, a u Muelleru smo išli kupiti sinu bicikl bez pedala. Nakon što smo ocijenili da je pogodan za našeg potomka, moj muž je otišao gledati frižidere na kat ispod, a ja sam marljivo swatchala. Na kraju sam racionalno zaključila da si NE SMIJEM i NE MOGU priuštiti Illamasquinih 4 rumenila, 3 sjenila i 2 ruža, pa sam odlučila smanjiti doživljaj i zadovoljiti se nekim već spomenutim sitnicama. I, uglavnom, zbog zavrzlame s poklon bonom i biciklom, iz dućana sam izašla s dva Chanel testera (eek!) i punu vrećicu testera parfema koje smo bratski podijelili s ukućanima, i koje sam "ogulila" od kartončića zbog ekonomičnosti pri pakiranju kufera. Cacharel "Catch me" me je oborio s nogu, i cijelo vrijeme suptilno mašem mužu papirićem ispred nosa s porukom "Zapamti ovo. Kašarel. Keč mi. Jesi zapammtio? Kašarel." Divno šnjofa i uvelike me podsjeća na JPG-ov Classique koji sam svojevremeno obožavala i davila se u njemu, samo je ovaj manje sladak i to mi se jako sviđa.

I to bi bilo, huh, to.

Znam, imam problem. Gledam tu hrpu i čudim se sama sebi. To jest, gadim se sama sebi. Mislim da sam dotaknula dno, te sam donjela odluku da ću ubuduće kupovati skuplje ali kvalitetno (čitaj: štedim za Illamasqu i slično).

Ostavljam vas s vizualizacijom mojeg poimanja same sebe nakon ove šopingholičarske eskapade i pisanja ovog posta.



P.S.
I onda, nakon svega ovoga, majka me je jutros odvela u dm. Pa sam kupila "sinu" ovaj divni gel za tuširanje od Ziaje koji miriši ko friško pečeni keksi. Ovaj Balein shower gel sam kupila sebi, ionako je samo 8 kn, a ambalaža je skroz kul i fora. Balea losion s pistacijom i grožđem je izgledao skroz primamljivo i tako lijepo miriški, a ja sam kronično gladna, a 13tak kn nije puno. Pa sam odlučila iskoristiti rođendanski bon na Nuxe BB kremicu, koja mi se na prvu ne čini uopće loša. Malo smrducka čudno, no vidjet ćemo kako će se ponašati na dulje staze. Usput sam pobrala i ove Essie lakiće koji su sniženi na smiješnih 22 kn po komadu. Bilo ih je šteta ne uzet jer su nijanse krasno suptilno kul i vuku na PLAVO. Drago mi je što sam ih napokon isprobala, jer su zbilja odlični lakovi, kremasti, pigmentirani i prekrasno se nanose i brzo suše. Al sam za svaki slučaj uzela i Essence kapi za brzo sušenje laka, jer sam stare potrošila.
Kupili smo i hrpu končanih čarapica za maloga, jer je sve toplije i toplije, a nogice mu se griju ko pećica <3


I tako opet kreće embargo na kozmetiku u mojoj obitelji.

Sada je stvarno dosta.

Živi bili pa vidili.

:)

Broj komentara: 14:

  1. Hahahaha, ova fotka Goluma ti je zaaaaakon :) Pa dobro, prećera ga ženo i šta sad?! Koliko sam skužila nije baš da su ti ova prodajna mjesta inače dostupna pa si morala iskoristit priliku, jel' tako? A sad u karantenu i lijepo se maži i šminkaj i mir u kući :) Ovaj Aveo odstranjivač sam i ja nedavno kupila, upotrijebila jednom i bacila u smeće. Inače ne volim to radit, natjerat ću se već nekako potrošit kupljeno, ali to čudo tako smrdi i isušuje nokte da ne želim da mi sve isuši i uništi nokte iz nekog principa, nije vrijedno...I ne valja ti molding paste? Kako ga koristiš? Ja ga stavim minimalno na dlanove, ali stvarno minimalno, protrljam dobro i tek onda po kosi :) Ostalo ne znam šta bi komentirala više, previše je toga...ali mi je drago da si ipak našla Apocalips, jedva čekam vidit kako ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ček ček neeeeeeeeeeznam odkuda da krenem. Toliko toga sad moram komentirati :D
    Vidjeh na fejsu da imaš NEW IN post i odma me od uzbuđenja nešto probolo u glavi jer sam željela što prije doći doma i dostojno pročitati ovaj post na kompu.
    I jesam, oduševljena sam još više sad. Ovo mi je vjerojatno najdraži new in post i post ikad eeekad!

    Moram priznat, ja sam mislila da ovog ima manje ali sam se ugodno iznenadila jer imam fetiš slinjenja općenito nad nju in postovima.

    ''Prvi dojmovi nisu baš sjajni, al više od 15 kn za jebene rizle ne dam'' HAHHAHA! RIZLE! Znala sam da me na nešto podsjećaju, imam i ja ove CV ...ok su jer se mastim po pesje jajce ovak i inače+pubertet.
    Slinim nad: L'ocittane stvarima (sve više sam uvjerena da ovaj tjedan idem do evenju mola do ločitana po ovu kremu za ruke i pitat ću još za neke testere nadam se da ih daju, p.s. još samo sutra imam školu i onda sam jednom nogom na faksu hehehhe to se treba proslavit)
    Nad Illamasquom ...ma nad svime. Jedva čekam neke recenzije wiii.

    A rumenilo <3 hvala ti luđo jedan, divna je boja, nemam još takvu i jedva čekam da dojde :D Znaš ga pogoditi, em sa paketom i sada još ovo, hvala ti Norice! I hvala na hvalospjevima, ali stvarno nema problema (čitaj: planiram uskoro opet neki paket ti šiknut i sad si upravo u svoj lega-lega hipsterski notes pišem 'Za Noru' podle planove za šoping :D) Ja još nisam napravila nju in sa tvojim paketom, ali budem kad ova sranja prođu sa Čkolom.
    Btw. tamo gdje si kupila ove gel tintove na ak u zagrebu sam ih i ja gledala i pitala sam se dali si ih i ti možda tu gledala (telepatija kažem ti).
    Ah, puna sam dojmova od ovog posta, već sam bookmarkala.
    <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Gigantičan new in - ne znam ni gdje bih počela... Ova slikica na kraju je odlična i slažem se da su oni papirići za matiranje obične rizle i da se ne isplati kupiti "kvalitetne". Dajte pa to je papir, da nisam lijena kupila bih ogromni komad i rezala ga...

    Ono za dezinfekciju šminke je isto samo varanje naivnog naroda - ja sam nešto slično kupila i onda shvatila svoju glupost pogledom na sastojke! Nikad više! Imam bebi šampon za pranje kistova i obični 70% alkohol za dezinfekciju.

    Slika ti odlično pristaje :P presmiješna si - ali tko prizna pola mu se prašta zar ne ;)

    Zanima me kakva ti je BB krema i zašto pobogu se kod mene Essievi lakovi ne stave na sniženje ni kada se boja već počne razdvajati?! (Dobro na ovo drugo vjerojatno ne znamš odgovor)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahahaha ludački post! :D Maj prešs! Jedva čekam recenziju misslyn.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne znam odakle početi, valjda vrtim slike već 10 minuta:^O Misslyn paletica me baš zanima. Od lakova stvarno ne znam koji mi je ljepši, a tek rumenila <3<3

    OdgovoriIzbriši
  6. Hahahahaha kako si sredila Golluma, svaka čast :D Baš šećer na kraju! Lijepih stvarčica si nakupila, imat ćeš puuuno posla :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Hahhahaa genijalan post, kako ti meni super pišeš! :D Hihoćem se tu na poslu :D Ima toliko divnih stvari da se ni ne mogu sjetiti svega što želim spomenuti, da vidimo... GR ruževi i lakovi... sve sa zadnje slike (imam kolačičastu Zlaju i Balea pistacio), pa onda sve sa slike za usne... iHerb tonik... joooj... krasna hrpica! :)
    I nemoj se osjećati krivom zbog shoppinga, kao što znaš, mi smo sve tu takve :D i ja sam neki dan objavila megalomanski new in, a zapravo sam na no buyu :D

    OdgovoriIzbriši
  8. predivan new in :)
    nadam se da ćeš naći Apocalips, nasmijala sam se na sliku Golluma :)

    jedva čekam recenzije svega redom :)

    OdgovoriIzbriši
  9. WOW,koliki new in:)! Imam upravo te GR ruzeve koje i ti imas i delim tvoje odusevljenje,divni su:) Imam i roze Essence maskaru,jedna mi je od boljih,kao i Essence mat sjaj/ruz u nijansi Velvet Rose,neobicne texture ali odlican:) Misslyn rumenilo je prekrasno:) A Golum me strecnuo:)) Kris

    OdgovoriIzbriši
  10. Stvarno bogat i prekrasan new in :D ovako velik jos nisam vidjela :D sve mi se svidja, a najvise ovaj gel za tusiranje sto si sinu kupila sa mirisom keksa, mene inace privlace ti djecji samponi i slicno radi arome :D

    OdgovoriIzbriši
  11. ahahahhaha više od 15 kuna za rizle hehehe :D
    stvarno je sve predivno
    uplanu mi je nabaviti si ovakvo Essence sjenilo, skočiti u Lidl i vidjeti kakvu to sve šminku imaju :D
    essie lakovi samo 22 kune? joj super :D
    Balea losion za tijelo od pistacija imam i obožavaam, super je, vidjet ćeš :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kod tebe sam i vidjela Balein losion od pistacije i shvatila da bi bila dobra alternativa sladoledu koji ne smijem :D a Lildov ruž je zbilja nadmašio samog sebe, jako sam zadovoljna, ostalo mi je još samo sjenilo za testnu vožnju pa ću napraviti mali pregled :D žao mi je što nisam ubola koji lak, al glupo mi je dat 14 kn za lak iz lidla kad imam essije za 22 hahahaha :D

      Izbriši
  12. A boktedao, nema i nema kraja postu, hahahhahaha :D Super je sve, sad se više ne mogu ni sjetiti što bih točno izdvojila iako sam htjela, ali nemam snage skrolati gore :D Da! Lakići za 22 kn, eto toliko bi i trebali koštati a ne 80 kn ili koliko već koštaju :D Iiiiiii, nemrem se sjetiti više :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Usvoji me? :)
    Odličan mega new in :D
    Nek' si skupila svega, treba ti!
    Taman dok potrošiš- eto i jesenjih noviteta :D

    OdgovoriIzbriši