nedjelja, 8. ožujka 2015.

FOTD #16 - awkward selfies


Dakle, od četvrtka ja čekam da načmem ovu divotu. I nikako da se poklope idealni uvjeti za fotkanje. Jučer popodne sam uspjela, i čim sam odložila fotić, histeričnim hihotom sam popratila rađenje prvog swatcha.
Dojmove ću imati spremne krajem sljedećeg tjedna, kad vidim kako će se sjenila ponašati tijekom radnog vremena, no ako su imalo slična dosad isprobanim MUR sjenilima, ova paleta nema greške.


Znam da će mi mnogi zamjeriti što nisam koristila neki drugi, fini, nudasti ili roskasti mat ruž, a ne ovo zelenno shimmer sranje. Pa vi gledajte samo oči. Upravo zbog vas sam se odlučila na Makeup Revolution Aromic Serpent ruž, koji je navodno dupe za Lime Crime Serpentinu. Jebemese. I'm a rebel!
No moram priznati da nisam preoduševljena kako se uklopio. Definitivno je prezelen da bi look bio harmoničan, te iako mi u samom ružu shimmer ne smeta, tu bi zbilja bolje sjeo neki fini, mekani mat ruž. No dobro, šta je tu je. Vremenski sam bila ograničena, i nisam uspjela snimiti alternativu. Izbor bi vjerovatno pao na moj novi najdraži ruž, Bourjois Rouge Edition 12 heures broj 33 <3 ili pure black od Portland Black Lipstick Co.



Sunca je bilo, ali osvjetljenje u stanu je očajno. Pa sam se pokušala uslikati ovako i onako. Raznorazni odrazi i refleksije mi nisu dali mira, na kraju sam se počela zajebavati. Eto. Od cijele fasade, svega dvije-tri tragične fotke. Izmeđuostalima, i ovaj duckface.


Fotke su sirove, neobrađene, doslovno su resizeane. Ulijenila sam se maksimalno što se obrade fotki tiče. A kako stvari stoje, morat ću investirati u novi fotić, ova moja tristopedesetka je prilično dotrajala. Grip se izlizao, a leća je puna prašine. No heroj je taj fotić. Zlostavljam ga već dugih 9 godina.


Onomad sam si u Trebinju ubola neke jeftine kineske trepavice (iako koristim provjereno ljepilo od Catrice), i tek sam sad uspjela staviti to čudo na oči donekle ispravno. Do sada sam u smeće bacila 3 seta. Nije neka tragedija, koštale su po 4 kune set, LOL.


Lice:
Catrice All Matt Plus 030 Warm Beige
Alverde matirajući puder
Misslyn rumenilo M496.05

Oči:
Catrice Prime&Fine baza za sjenilo
Makeup Revolution Iconic Pro 2 paleta*
L'Oreal Color Infaillible sjenilo 040 Cosmic Black
Classics dipliner
Misslyn Waterproof Color Liner 241* (waterline)

Obrve:
I <3 Makeup / I Tint My Brows Medium*

Usne:
Makeup Revolution Atomic Serpent ruž

A evo i jedne "normalne" fotke.
Podloga izgleda možda malo cakey jer sam već bila našminkana od jutra, a nije mi se dalo sve skidati i ponovno stavljati zbog ograničenog vremena kojeg sam imala na raspolaganju.

Inače I <3 Makeup gel za obrve je moćan. Definitivno najjači kojeg posjedujem. I sviđa mi se što je malo svjetliji od mojih obrva, pa ublaži kontrast zbog kose. Bit će uskoro usporedna usporedba svih mojih gelova za obrve, pa ću vam sve objasnit'  koji je kakav.

6 je sati. Idem lijepo popit kavu do kraja u miru.

Uživajte u nedjelji i pišite mi kojim ste vi sjenilima opsjednuti zadnjih dana <3





*PR proizvod

24 komentara:

  1. Ove su sjene izgleda fakat dobre... ja se sve dvoumim da li da ih narucim ili ne! XD

    Slika s poljubcem najjaca... hahahahaha!!! Eto i tebi :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D jes, sjenila su jako dobra, pogotovo mat nijanse, iznenađujuće su svilenkaste. Shimmer strana je čudna, iako su sjenila puterasta, nekako su "sheer", nisu baš suviše pigmentirana, više su kao "overshadow", jel, nekakav highlighter top coat :)

      Izbriši
  2. šalu na stranu, duckface fotka odlično izgleda :D
    nije mi baš uz ova sjenila legao zeleni ruž, ali ne sumnjam da ćeš ti već naći nešto s čim će se bolje složiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma imala sam up ripremi 2 nudača i LC poisonberry, ali vrag mi nije dao mira... nemogu ja protiv sebe hahaha :D <3

      Izbriši
  3. Pratim tvoj blog vec neko vrijeme,super mi je.Ja sam u zadnje vrijeme opsjednuta sa jednom paletom sjenila u taupe nijansama,brljam po njoj vec danima.andrejaK

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. daj mi neku sliku onda šeraj na fejs ;)
      taupe meni nikako da sjedne kao boja, jest to neutralno, ali ako je hladnijeg podtona, odmah nekako odskače i izgleda žuto... Čudno, totalno!

      Izbriši
    2. Hej,ja sam ti u kamenom dobu i neces vjerovati,jos nemam face.dva mjeseca sam bez laptopa i pisem ti sa moba :-).to ti je ona l'oreal paleta,Taupe Nude,super mi je pogotovo kada sam neispavana,neutralizira mi crvenilo ociju,a u zadnje vrijeme to je cesto.andrejaK

      Izbriši
    3. moje saučešće za laptop :O
      nisam još naišla na tu paletu u dućkasu, iako sam je vidjela po katalozima i po netu... izgleda mi fino, ali treba li mi zbilja?! hahahaha XD zapravo ne, ali vjerovatno da! <3 (muke po šminki)

      Izbriši
    4. Joj znam,kako kaze moja prijateljica,vec davno nam nista nije trebalo....ali kad sam je kupila shvatila sam da mi je bas to u zivotu falilo,all' stvarno :-) Ja sam ju nasla u Bipi,ako ze ne varam bila je nekih 89.00,ali nisam sto posto sigurna.andrejaK

      Izbriši
  4. Ovaj look je preodličan! Čak i sa ovim ružem, I love it!! :D Ja sam u zadnje vrijeme opsjednuta sa Sleek Garden of Eden paletom. Em ima zelenih nijansi, em nekih neutralnijih, a kombinacije su beskrajne... A uz nju obavezno mora biti i Makeup Geek crno sjenilo Corrupt, bez njega ne ide :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, hvala ti! Jes, imam i ja, prekrasna je, ali me malo razočarala pigmentacija i kvaliteta (zlatna i većina zelenih s UDPP ne traju uopće na očima) prošlu sam cijelu godinu bila opsjednuta zelenim sjenilima, sad me malo pustilo, i zabrijah na bordo, a izgleda da mi i modra ulazi u opsesivno stanje :D
      Nisam ništa probala od Makeup Geek, nikako da se odlučim na investicijiu. Čim nabavim Z paletu, past će valjda i neka narudžbica ;)

      Izbriši
    2. Toplo preporučam MUG sjenila, pogotovo nijansu Bitten <3 Bordo mat boja! :D

      Izbriši
    3. Hvala! Sad ne moram tražit XD <3

      Izbriši
  5. Look mi se jako sviđa, ali ruž (iskreno!) ne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Marijana, ne sviđa se ni meni hahahaha <3
      Iako ruž nije loš, jednostavno ne ide u ovoj kombi i točka!

      Izbriši
  6. Mislim da je samo stvar sto je sve hlado, oci i usne pa izgleda cudno, jer gledajuci sve segmente odvojeno - svi su dobri. Ruz ti stoji, oci dobro izgledaju, a zajedno cudno :D

    Suosjecam za fotic, moj 50d je vec 6 ili 7 godina kod mene, napadao se, izudarah ga :O izlizao se, jadan je, puknulo mu je zrcalo, sto se budimo realni dogadja nijednom u nikad :D. Ako je on nije za mirovinu, niti jedan fotic nije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kad meni vrag ne da mira, pa neću ja neki normalan ruž nosit, pa nisam ja bilo tko hahaha XD

      To umirovljavanje fotića je ful bolna tema :(
      btw, KAKO TI JE USPJELO SLOMIT ZRCALO!? :D

      Izbriši
  7. Ne diraj heroja sram te bilo!!! :D
    Znači Catrice ima ljepilo za trepke i dobro je? Ja imam 3 seta ebay obrva i loše je to, loše... prekrute su, nisu elastične pa mi se početak uvijek odlijepi...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne znam ima li ga samostalno, ovo je bilo s parcijalnim trepkama koje sam skoro-potrošila, a ljepila ima još više od pola :D
      e vidiš, meni te krute više odgovaraju jer one mekane izjeben dok ih do kapka dovedem. užas :D ove su nekako između, nisu tvrde, ali su čvrste LOL

      Izbriši
  8. Honey, honey, honey. You are killing me. Bjutiful <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Živio duckface :)) imam Lorac PRO 2 pa me živo zanimaju svočevi ove ljepotice da vidim koliko su je dobro skinuli...i usput, ne znam jel slučajnost ili ne ali i u Lorac paleti su shimmer bijanse više sheer...pa sad jel su to namjerno kopirali, tko će ga znati?! molim u buduće još neki look s ovim zelenkom na usnama, naći ćeš ti već neku dobitnu kombinaciju! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo, bit će uskoro swočeva, obećavam! daj mi još par dana da uspijem isprobati sva sjenila ;)
      inače meni se taj sheer đir sa shimmer sjenilima općenito sviđa, jer su zapravo jako fina i puterasta, odlične su kvalitete jel, samo su poluprozirna. A odlično se blendaju i daju sjaj ovim mat nijansama, tako da mi je to samo plus!

      Izbriši
  10. super je look, meni je ruž baš legendaran :D možda ne ide ful uz ostatak šminke, ali who cares :D nijansa je super

    OdgovoriIzbriši