utorak, 18. ožujka 2014.

FOTD #1 - jel se to tako radi?




Pa da probijem led, i da se uslikam i objavim kak se spada.

Nadam se da mi nećete zamjeriti što sam izfotošopirala brkove. Iako sam ih uredno uklonila prije koji dan, tek na fotki sam uvidjela da je bilo preživjelih (crkla mi je žarulja u kupaoni). Sijede sam ostavila, jer su seksi, nek čekaju dok se odlučim za novu boju kose. I dlake na bradi. Njih uzgajam. Do daljnjega.

Nisam super zadovoljna konačnim rezultatom, al nije ispalo ni toliko loše, obzirom na uvjete rada (spomenuta žarulja, malac koji nemirno spava u vrijeme mojeg šminkanja i previše telefonskih poziva od zbunjenih klijenata :)

Pokušavam se malo odmaknuti od crno-sivih, plavih i neutralnih očiju, koje sam do sad forsirala - što zbog lijenosti, što zbog nedostatka adekvatnih sjenila u kolekciji. U zadnje vrijeme me sve nešto vuče na zeleno, pa savladavam "uokvirivanje" tog zelenog narančasto-breskvastim tonovima. Nisam sigurna da li idem u pravom smijeru. Mislim da sam ovaj put pretjerala. Al što je tu je. Tako je kako je. Sljedeći put ću probati sa nude ružem i neutralnim bronzerom.

Prilažem i fotku korištenih proizvoda, koje neću posebno nabrajati jer zbilja nije vrijedno spomena. Jedino MUA paleta totalno glupo izgleda tu, a samo je najsvjetliji shimmer korišten u unutarnjem kutu oka :D
Sve drugo je manje više jasno samo po sebi. Primer nisam koristila, jer nemam adekvatan, a i ovaj puder od Vichy-ja je ČUDO <3



Eto. To smo riješili.

Sad se bacam na recenziju Art Deco Volume Sensations maskare koju imam već neko vrijeme, i koju sam odlučila maksimalno iskoristiti jer joj za 2 i pol mjeseca prolazi rok trajanja, a ja ne želim konjunktivitis (opet).


Broj komentara: 13:

  1. Pozdrav!Prvo moram pohvaliti blog,sinoc prije nego sam se onesvjestila(citaj-odlazak u krevet) sam ga slucajno otkrila,i dala si u zadatak da ga moram danas detaljno prouciti.I evo taman procitala sve postove,od prvog do zadnjeg.Malo je reci da sam odusevljena!!!Kojom lakocom pises,i kako zabavno,svaki post sam se smijala.Zelim ti da nastavis u istom tonu i znaj da od danas imas jednu vjernu sljedbenicu(ovo mi zvuci pomalo kao neka sekta?):-)
    I da,vidim da ces preseliti u Vela Luku,ja sam na Hvaru pa cemo si mahati...
    Pozz!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo cijelo jutro ponovno iščitavam tvoj komentar i suze radosnice mi tjeraš na oči :D Kolegice otočanko, hvala ti na ovim prekrasnim riječima i ogromnoj motivaciji za buduća trkeljanja <3 Pozdrav Foru iz Luke :*

      Izbriši
    2. Drago mi je da sam te razveselila komentarom:-)
      Znas,ja ti nisam prava otocanka,doselila sam iz Zgb prije skoro 5godina zbog ljubavi,i eto tu sam!!
      A ti si bas Korculanka?

      Izbriši
    3. Luška, po didi. Inače uglavnom dubrovčanka, živila 10 godina u ZG-u, zaljubila se i dovukla muža sasobom. Sad sređujemo djedovinu, pa slijedi seoba naroda :)

      Neka te tu na jugu, priznaj, ljepše je ođe ;)

      Izbriši
    4. A,znaci i ti si dovukla svoju ljubav u Dalmaciju?Ah,vi Dalmosi:-)
      Bili smo u Dubr.nekoliko puta,malo je rec da je predivan grad.A bas lijepo da sredujete djedovinu i idete zivjet na otok,obzirom da mladi ljudi bjeze sa otoka,jer nazalost nemaju posla.Morat cu jednom potegnut i do Vele Luke,mozda upoznam Olivera,hahaha.
      Je,ljepo je na jugu,ali lijepo je meni i u Zgb,ja sam ipak dijete asfalta i smoga:-)

      Izbriši
  2. odličan look, prekrasna mi je ta zelena na očima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ta zelena je jedan od Essence pigmenata koji sam ugrabila na blagajni prije nego su ih skroz maknuli iz ponude, zbog čega sam jako tužna. Trebala sam ih sve uzet na blagajni, ko mi je kriv što sam bila skromna. Odlični su i prekrasni i šteta, baš šteta što ih nisam prije otkrila... :(

      Izbriši
  3. Evo i ja otkrila blogić, preko komentara kod Beauty&Mess, rekoh ova ima brčiće, moj tip blogerice hehehheheheh :D Imaš jako lijepu kožu!!! A Vichy puder je divan <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brčići su neizbježni, a koža ima zahvalan prozor koji krasno disperzira svjetlo i stvara meki fokus, hehe ;) hvala na posjeti!

      Izbriši
  4. kak sam se nasmijala na Josipin komentar :D hahah ...ovaj look mi se svida a pogotovo obrve i vichy puder, jel za masnokosce? Lako vama s lijepom kozom da budete predivne :) suuper :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. josipa ga je pogodila "u sridu" :D vichy puder... evo neznam, kažu oni da je za normalnu i mješovitu, a ja s dobrom bazom i umjerenom količinom dotičnog pudera ne prosijavam jako dugo, i ne čepi pore i ne masti kožu općenito, tako da evo, probaj tester, ja sam preoduševljena njime.

      Izbriši