četvrtak, 22. svibnja 2014.

FOTD #6 - Bloo

Kao prvo, morate imati na umu da ja svoje "lookove" radim unutar onih sat vremena kad mi dijete spava. U tih sat vremena uglavnom spremam ručak i šaljem pripreme u tisak.

To vrijeme je manje nego premalo da bih lice mogla pripremiti onako kako bi trebalo ili bih ja željela. Moram uzeti u obzir da će mi se dijete možda i probuditi ranije od očekivanoga. U tom slučaju ne bi bilo dobro da mu u sobu uletim bez obrva, iskontururana shimmer zelenim sjenilom. Mali će se prepast vlastite matere.

Ovo sve pričam zbog svih tih sitnih i krupnih propusta. Loše izblendana sjenila, krivo iscrtana usna, loš kut fotografije, nepočupane obrve, itd.

Možete mi reći - pa ako nemaš vremena, nemoj to raditi.
Situacija je takva da mi kreativnost i želja za stvaranjem doslovno izlaze na uši.
Pa vam ja kažem - ukoliko vam smetaju moji brkovi, nepočupane obrve ili nesretan izbor rumenila - nemojte gledati :)

Uglavnom, bilo kako bilo, razmišljam o nabavci modrog ruža za usne, pa sam odlučila napraviti mali test da vidim koliko ću žuto izgledati s nečim intenzivno plavim na ustima. Rezultat polusatnog igranja s E.L.F. mineralnim sjenilom u nijansi "beachy" (o njima ste mogli čitati u ovom postu) i Beauty UK paleticom možete pogledati u nastavku.




Zaključujem da želim plavi ruž. Oslanjajući se na teoriju boja, moja narančasta put se komplementarno nadopunila s plavom. Barem mi se čini.
Mislim da će jedan od prvih biti Sleek-ov Pout Paint, iako mi se po swatchevima čini pre-svijetao, no moram od negdje početi, jer Illamasquin Disciple je svugdje "out of stock" i 'ko zna kad će ga opet biti. Portland Black Lipstick Company ima svoju varijantu plavog ruža, kao i Lime Crime, ali sve mi je to presvijetlo. Melt Cosmetics također, no i oni su "out of stock".

Isprike na kretenskim fotkama, one su također rađene u onih "sat vremena" popodnevnog odmora mog malog čudovišta. Pokušala sam si dati truda i maknnuti brčine u Photoshopu, ali to je uzaludan posao, pa rekoh, neka ih.


I hrpica koja prikazuje korištene proizvode.
Na usnama je ELF mineralno sjenilo nanešeno mokrim kistom, na očima i obrazima su sjenila iz paletice, dok je ostalo manje više samoobjašnjivo. Ono skroz lijevo je Essence set za obrve koji sam smjestila u ovu kutijicu jer me je ono njihovo pakiranje dovodilo do živčanih slomova.


Sve u svemu, znam da ovakvi lookovi nisu svačji "cup o' tea", al kad ja volim bit blesava i šminkat se ko da je devedesetpeta i preksutra je Love Parade.

Šta ću, kakva sam, takva sam.

;)

Broj komentara: 12:

  1. Znaš da mi se ovo plavo više sviđa od Apocalipsa čak, manje te ispere, čak ti živne lice s njim...nemam pojma jel se to poklapa s teorijom boja, ali tako mi se čini...morat ćeš nabavit koji :) I ova maskara je super...a šta se tiče ovakvih lookova, pa čemu šminka služi nego da bi se čovjek igrao s njom??!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, nadala sam se nekako da će Apocalips bit malo više tirkizan, a manje zelen, al još ću ga malo tvrdoglavo isfuravat :D babe me gledaju ko da sam s marsa pala, to mi je super <3 Da sam hladnijeg podtona, puno bi bolje pristajao, možda se pokaže u hladnijim mjesecima, s nekim neutralnijim puderom... nikad se ne zna. Maskara se zapravo pokazala jako dobrom, na MUA sajtu ih ima u još par boja i to za pišljivu funtu :D

      Izbriši
  2. Sve što šokira babe se u startu isplati :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. ova prva slika mi je totalno bitchy (<3) a na drugoj si mi milo jagnje :D

      Izbriši
  4. meni je ovo odlično i ja ne vidim nikakve brkove, izgleda da ti ne znas sta je to :D ;)
    plavi ti super stoji i ja bih odmah sutra kupila da sam ti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupujem ga čim nađem odgovarajući a da nije "out of stock" :) Sad čekam da mi stigne crni <3

      Izbriši
  5. Bome se slažem s Anelom, ti ne znaš šta su brkovi :D Super mi je look, dobro ti stoji ova boja. Ja bih rado probala Apocalipse, išao bi mi na pramenove koje sad imam :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve što je drukčije je dobrodošlo :D Inače ne volim plavu boju, ali ova je nekako posebna, možda zato jer ima metalik efekt. Sve u svemu, pravo osvježenje! I da, kakve brčine te spopale? :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo što je Mikka rekla - sve što šokira babe se u startu isplati <3
      Meni je plava, kako godine odmiču, sve draža i draža. Prije sam vazda vrištala "crvena! Crvena" :D

      Izbriši
  7. Mogu samo reći WOW! Volim vidjeti barem na drugima ono što sama na sebi ne bih mogla kreirati ili nikako ne bih nosila :D

    OdgovoriIzbriši