petak, 5. rujna 2014.

FOTD #10 - Grunge Princess


Jučer sam bila ulovila čak sat i pol mira, koje sam iskoristila da pofotkam hrrrrrrpetinu divota koje sam nekidan dobila od Misslyn Hrvatska na isprobavanje. Izmeđuostalog, tu se našla i skoro cijela Grunge Princess kolekcija (paleta sjenila, lineri, gel za obrve i dva divna ruža), koju sam maltene u cijelosti nanijela na lice sa ciljem da je pošteno isprobam :)

ZNAM! Pretjerala sam malo s obrvama (uporno ih uzgajam i suzdržavam se od čupanja), ali opet, boja je totalno pogođena. Malo izgledam ko Groucho Marx, ali nakon stavljanja maskare, nekako se izbalansiralo i usudila sam se otići takva u javnost :D

Ruž u nijansi 131, paletica i mrvica linera. Paletica sjenila sadržava zanimljive nijanse sive, koje se na prvi pogled doimaju dosadno i tužno, no zapravo imaju jako zanimljiv petrolej-zelenkasti podton, i krasan polumat do satenski finiš. Najtamnije sjenilo je fantastično pigmentirano i totalno izvlači paletu, a ova dva druga... Pa, recimo da ne može bez dobre baze.

Ostalo prilažem na slici (olovke za obrve su iz Eyes Unlimited kolekcije). Nema pudera (još uvijek je sparno), samo Garnierov okoloočni BB roll on i malo ELF pudera za matiranje da se baš ne sjajim. I omiljeno Moment rumenilo <3 BTW, ova Essence maskara je ZAKON. Odgovorno tvrdim. Od srca preporučujem.

UDPP je zbilja nenadjebiv. Namjerno sam se nakupovala jeftinih primera za kapke, čisto da se uvjerim da se za ovaj tip proizvoda isplati dat koju kunu više. I nemam riječi, zbilja. Moji masni kapci cijeli dan (od 9 do 18 sati) drže sjenilo u pregibu identično kao kad sam ga nanijela. Bez pretjerivanja. Intenzitet svijetlijih i praškastijih nijansi se malo izgubi, ali to je zanemarivo naspram 0% nakupljanja u pregibu pri ovoj očajnoj pred-jesenskoj, ljepljivoj sparini.


Kako sam uvijek u stisci s vremenom, a ovih dana su mi se potrefili i ekstremni vremenski uvjeti, kao npr. opći potop i prolom oblaka, pa nisam previše zadovoljna s fotkama. A da ne spominjem ovo oko koje je DUPLO manje od drugog. Ne znam što mu je.

Enihju, evo još jedne blentavije fotke, s odbjeglim čuperkom:


Ne bih se odmah upuštala u recenziranje, no prvi dojmovi su jako dobri. Već sam se uvjerila u postojanost i kvalitetu Misslyn sjenila (klik klik), a ovo mi je prvi put da isprobavam njihove ruževe, i prilično su fantastični, kremasti i pigmentirani. Lineri su baršunasti i vodootporni, što mi je jaaaako sviđa, jer ću ih moći koristiti na donjem kapku.

Za punu recenziju ćete još malo pričekati, dok se dojmovi ne slegnu i dok se ruž ne odvede u neku dužu šetnju.

Sad žurno idem na spavanje jer je kasno a ja sam umorna. Malac je nakon viroze napokon krenuo u dugoiščekivani vrtić, pa proživljavamo adaptaciju i ugađamo mu maksimalno. Muž je čak uzeo dva tjedna godišnjeg da ga TOTALNO razmazimo <3 Neka. Tako treba.



Broj komentara: 18:

  1. Ljepoticeee plava kako ti dobro stoji ovaj lipstick! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme Mell, kad me ti počneš tako komplimentisat, ja bi se sva rastopila <3

      Izbriši
  2. Momentic :D drago mi je da ti se svida (znam iz kojih razloga :D).
    A ovu maskaru cu isprobat, danas sam ju htjela uzet poslije ove preporuke mozda je vec sutra moja lol!
    Svida mi se look, a najvise ruz. btw. pricaj mi o duplo manjim ocima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moment je momentalno najdraže mi rumenilo koje imam. Žao mi je što mi Offertissima nije nigdje u blizini, jer me baš zanimaju ostale nijanse.

      Izbriši
  3. Ova boja ruža ti fantastično stoji, čekam njegovu recenziju! I buahahahhaa, plačem, hoću i ja tako guste obrve, a ne ove moje ćelavice :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Recenzija se sprema, spasa vam nema. Oba ruža su mi fantastična, što teksturom, što formulacijom, što hidratacijom, što pigmentacijom. Imam ja tu par zamjerki, al isplate se, definitivno, puno više nego recimo Maybelline ruževi, koje svi jako hvale.
      A obrve... pa recimo da sam sretna što su bujne obrve u modi i što sam na vrijeme prestala da ih plijevim. Jedno vrijeme sam imala tanušne polukrugove. Jezivo.

      Izbriši
  4. Napisala sam ranije ali napisati cu i ponovo - ovaj look mi je perfecto! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Milo mi je da ti se dopada <3 Zadnjih godina bježim od sivih sjenila, valjda sam ih se nauživala u srednjoj :) Očito je došlo vrijeme je da se malo "vratim" korijenima ;)

      Izbriši
  5. Gdje se može kupiti Misslyn kozmetika? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ruž izgleda prekrasnoo! :)
    btw. moment rumenilo? nikad se nisam htjela dovesti u iskušenje da probam bilo kakvu dekorativnu kozmetiku tog brenda, ali sad više i nisam sigurna.. :$

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, dok nisam dobila ovo rumenilo, nisam ni znala da uopće postoji taj "brend" LOL
      Ja sam otvorenog uma što se tiče takvih stvari, na kraju krajeva, sve je to vrlo slično. Često jako skupe stvari razočaraju, a ultra-jefitine oduševe. Nisam sigurna da bih baš išla u avanturu s Moment maskarom ili sjenilima za oči, ali rumenilo, ruževi i lakovi za nokte su po meni safe play ;)

      Izbriši
  7. Krasan look!
    Ruž je odličan i super izgleda na tebi :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivna tekstura ruža koliko vidim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest! Divan je ruž, prvi Misslyn ruž ikad, i po svemu sudeći neće biti zadnji!

      Izbriši
  9. lijepa, lijepa ko i uvijek :) ja padam na ove nijanse karmina, da moram birati jednu boju koju bih nosila do kraja zivota ( ne daj boze), bila bi neka berry nijansa :D
    moram probat maskaru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3 Ali, nemoj probat maskaru, pripremam recenziju jer sam se jako razočarala... Trusi se i mrvi, upada u oči nakon par sati nošenja i izaziva mi grozne iritacije slične simptomima konjunktivitisa. Žao mi je što sam prerano počela s hvalospjevima i proširila dezinformacije!!!

      Izbriši
  10. ruz je divna boja, a i kompletan look mi je cisto fajn za nosat okolo :D

    OdgovoriIzbriši