ponedjeljak, 16. veljače 2015.

FOTD #15 - new haircut no liner


Jučer je bila nedjelja. Ujutro sam uspjela natipkati recenziju onih sjajnih ruževa, a popodne sam uživala u ručku i slobodi s mužem, jer je baka odvela sina na maškare. Koža mi se oporavila na skoro 90%. Pa sam zasjela za moj novi kućni radni stolić, i natrackala se, jer sam poželila ovjekovječiti ovaj nemarni ombre na mojoj novoj frizuri.

Fotke su ispale prilično otužno, a i ja imam neki bitchface - uglavnom zbog nedovršene pozadine našeg stana koji je još uvijek u fazi renovacije (nije nam se dalo radit jučer, možemo i mi odmorit nekad malo, e!), a ponešto i zbog dva improvizirana štrika na balkonu i hrpetine robe koja se suši i pravi sjene (do prije par dana je bilo jugo i sve je bilo vlažno i mokro i tufinjavo; sad je burica nekakva i treba oprat svu robu koja se nakupila, e!).


Kako sam u tih par sati mira i trackanja odlučila presložiti moju kolekcijicu, došlo mi je da opet nanovo otkrivam neke šminkice na koje sam zaboravila, ali isto tako sam poželjela isprobati neke nove stvarčice koje kupih i dobih nedavno.

Tako sam se nanovo razočarala L'Oreal Infallible tekućim puderom. Šteta para. Razmišljam da ga malo iscrpnije recenziram kako se ne bi zaletile u kupnji, ali ću ga svakako uvrstiti u sljedeću Shitlistu, JER ON TO ZASLUŽUJE.

Nanovo sam otktila Makeup Academy set za obrve. Zbilja je solidan. U zadnje vrijeme se moje obrve druže s gelovima u maskari, ovo mi je došlo kao pravo osvježenje. Divna pigmentacija, baršunast filing uz malo rasipanja, sjaj voska za ekstra teksturu i tri nijanse za blendanje. Neloše, za nepuno para.

Zajebavala sam se malo s ELF paletom, koju nisam takla sto godina. Ta sjenila zapravo uopće nisu loša, s obzirom na to koliko sam ih platila. U zadnje vrijeme se služim s MUR paleticama, a ovoliki izbor dobro dođe za malo eksperimentiranja.

Catrice Prime&Fine baza za sjenila nove generacije je ovako na prvu, dobra. Ne želim brzopleto donositi zaključke, ali tekstura joj je negdje između UDPP i MUR baze, a o trajnosti ćemo pričati nekom drugom prilikom. Fino se blendau sjenila po njoj i donekle im pojačava intenzitet. No o tom po tom.

Makeup Revolution Ultra Blush paleta kremastih rumenila je fantastična, ali ja nažalost nemam ni pribor ni skill da je upotrebljavam na pravi način i da dođe do punog izražaja njena ljepota. Morat ću investirat u par bockalica, jer ovako prstima i dostupnim kistovima ne ide. No iznenadila me formulacija; na obrazima su baš mat, iako sam se cijelo vrijeme bojala masnoće i klizenja. Jako se dobro drže.

L'Oreal Julianne's Pure Red je bajan ruž, iako ostavlja gadan stain i prilično curi u borice. ali nijansa je divna. Nemam ništa slično u svojem arsenalu, i nije mi žao ni lipe!


Lice:
L'Oreal Inallible 24 Stay Fresh Foundation / 200 Golden Sand
Makeup Revolution Radiant Lights Highlighter*
Makeup Revolution Ultra Blush Palette*

Oči:
Catrice Prime&Fine Eyeshadow Base
ELF 100 Marble Eyeshadow Palette
Makeup Revolution Salvation Palette / Colour Chaos*
Classics Perfect Finish Volume Building maskara

Obrve:
Makeup Academy Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit

Usne:
L'Oreal Color Riche / Julianne's Pure Red
Lime Crime Poisonberry


A onda sam pomislila da bi moj novi, neprijavljeni Lime Crime Poisonberry, koji sam nema dugo ugrabila na Krpicama, dobro pristajao uz ovaj look, no onda se sunce skrilo iza oblaka i moj fotić je ostao kratkih rukava.

Kako ste vi proveli vikend?

*PR proizvod

Broj komentara: 10:

  1. Kako drugacije izgledas sa neplavom kosom! Moram priznati da sam htjela da mi se lime crime look vise svidi, ali crvena ti stoji mega fantasticno :D
    Meni lorealovi puderi takodjer nisu sjeli, imam true match, kojem je nijansa pokodjena i oksidira, te neki mat kojem sam pogodila nijansu donekle, ali oksidira na turbo rozi podton, tako da ostajem pri tome da imaju divnih sjeila, lakova, a i maskare volim, ali puderi su big no no

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je onaj trendi luk s kraja devedesetih, to sam furala kad sam slušala Offspring, za kraj osmog osnovne <3
      Lime Crime je blago razočaranje, nikako postić ravnomjeran nanos, onda bliham, bliham, trackam, pa na kraju imam glazuru, a ne ruž. Nema do koraljnih <3
      Ovaj Infallible puder je baš koma, izgledam ko da imam deset godina više, naglasi mi svaku poru i boru, a koža mi uopće nije suha. Nisam probala s primerom, al jebeš puder od 130 kn kojem treba primer da dobro izgleda! I da, i ovo oksidira u narančasto. Držim se ja Revlona ;)

      Izbriši
  2. super mi je frizurica, a crveno ti baš stoji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti najljepša :D Ali izvini, ali ovo uopće nije crveno, ovo je vrišteće koraljno-rozo-narančasto hehe LOL ;) <3

      Izbriši
  3. Wooooooooooooooooow!Izgledas ko avion!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Frizura je luda skroz :D I obrve su ti fantasticne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, napokon je netko primjetio OBRVE!!! :D Hahahaha <3 One su pravi obiteljski "legacy" kojeg treba njegovat i ponosno furat ;)

      Hvala ti :)

      Izbriši