petak, 20. veljače 2015.

GOSTUJUĆI FOTD #2 - Maro :)



Jučer je krenulo snimanje spota za novi singl s novog albuma dubrovačkog benda Atlantida, čiji logo i sve ostale tiskane i ine grafičke materijale potpisuje vaša najdraža, Sjajolika, pa prilažem i cover prvijenca, tek toliko da steknete dojam :D



Pa su me momci zamolili da naiđem i da uslikam koju promo fotku, kad su već svi na okupu. A ja sam, bržebolje, predložila da ih malo i našminkam, iako sam totalni amater i nemam pojma kako se to radi (za sve uvijek postoji prvi put).
No za potrebe spota i malo fotkanja, obzirom da će finalni uradak biti editiran, odlučila sam riskirati :)

Očekivala sam da će to biti malo korektora, možda netko bude htio malo pudera, začešljat obrve i to je to. Međutim, ispostavilo se da su momci jako otvoreni za makeup, a neki su i veliki fanovi guylinera.

Pa drage moje dame (i momci), upoznajte Mara, mladog glazbenika osebujnog stila, multiinstrumentalista iz Dubrovnika, basista benda Krakatoa i bubnjara Atlantide.


Saslušavši želje, nakon što sam ih svih natrackala bazom i puderima, odlučila sam se za stidljivi, neuredni olovno-petrolejski smokey eye, s dodatkom crne olovke, koji sam izblendala pomoću svjetlijih mat sjenila u boji kože. Nekog velikog koncepta i ideje, osim klasičnog" rokerskog looka nije bilo :)

I to je zapravo to.

Iako je Maro strašno fotogeničan, ove su dvije fotke jedine reprezentativne. Razlog tomu jest moj fotoaparat koji krepava i prilično očajno popodnevno svjetlo pred sumrak.


Koristili smo sljedeće proizvode:

Lice:
Balea Teint Perfektion kao primer
Revlon Colorstay za masnu/mještovitu kožu
Catrice Re-Touch Light Reflecting Concealer

Oči:
Catrice Prine&Fine Eyeshadow Base - moja nova najdraža baza za sjenila
Misslyn High Shine Trio Eyeshadow  - 02 Revival*
Essence Longlasting olovka za oči (crna)
Makeup Revolution Essential Mattes* (svijetlije nijanse za blendanje)

Obrve:
S-he prozirni gel za obrve - kojeg ne preporučujem jer je užasan, keljav i gust i fuj.

Nakon ovog iskustva, imam za primjetiti jednu stvar, a to je alarmantno stanje kože lica svih ovih krasnih momaka. Očekivala sam masniju, ili barem mješovitu kožu, no svi do jednoga imaju dehidriranu kožu, na koju puder jebeno teško sjeda i koju je muka dovesti u red 5 minuta prije snimanja. Dobili su stoga preporuke da nabave lagane nemasne kreme ili serume, i da barem jednom dnevno nakon čišćenja namažu lice :)

I žalim što nisam sa sobom ponijela neki balzam za usne bez sjaja. Jednostavno sam zaboravila, potpuno smetnuvši s uma činjenicu da će neki vjerovatno imati ispucale usne.

A evo i jedne opuštene, grupne fotke svih momaka <3 Nisam još stigla pregledati sve fotke, ali kako stvari izgledaju, bit će k čemu, usprkos mojem umirućem fotoaparatu i nezahvalnom popodnevnom svjetlu u hladu Lazareta :)


*PR proizvod

Broj komentara: 10:

  1. Aaaaa cover je premoćan! Svaka čast dečkima na otvorenosti za eksperimentiranje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cover je napravljen s novorođenčetom na sisi :D hahaha Utjecaj je evidentan LOL
      Dečki su sjajni, iako je samo Maro na kraju dobio guyliner, i jedva čekam vidit spot! Jučer su završili sa snimanjem i... Jedva čekam!

      Izbriši
  2. Odlično! Baš ću potražiti album :D Fotke su superiška!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš zanimljivo, nešto drugačije :D Maro je baš fotogeničan i moram priznati jako zgodan momak! :D Volim rokerski stil i guyliner mu odlično paše. Daj još toga Sjajo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maro je zakon, a da mu tek vidiš ostatak garderobe <3
      I ja sam veliki fan guylinera, i bilo mi je strašno zabavno šminkati ih.
      Bit će toga još sigurno, sljedeći singl će bit nešto žešći, pa ću ih svih unakazit s highlighterom MUAHAHAHAA ;)

      Izbriši
  4. Ovo je prekul! :) Navijam za još ovakvih postova.

    OdgovoriIzbriši
  5. guyliner :D dobro s ti to odradila :) a Atlantidi puno srece s muzikom :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Super mi je Maro i guyliner i sve, bravo, Sjajko! :D

    OdgovoriIzbriši