ponedjeljak, 6. travnja 2015.

New in #10 - jubilarni :D


Iiiiiii, vrijeme je za još jedan new in! Deseti! Jubilarni! :D

Da znate da sam počela gubit konat o tome gdje mi je što. Gubim i konat i kozmetiku po kući. To nije dobro. To su simptomi hrčka i to mi ne nimalo ne sviđa. Jučer sam malo reorganizirala kolekciju i shvatila da mi NIŠTA VIŠE NE TREBA. Al isto tako vidim da mi fale neke nijanse ruževa. Evo naprimjer nudača mi je falilo u kolekciji. Sve su neki breskvasto-narančasti, ili su samo MLBB. Pa sam u Kozmu kupila na onoj famoznoj 40% akciji ovaj Max Factor 725 Simply Nude. Baš je nekako neutralan i hladan, lijepa nijansa, ali mi je ipak malo presvijetao. Ovakvi hladniji nudači mi stoje ako su malo tamniji, dok breskvaste mogu isfurat i ful svijetle. Jebiga. A i totalno je kremast i mekan, pa me nije baš oborio s nogu ni u tom pogledu.
Balea Teint Perfektion baza za lice, Essence crna olovka i She prozirni gel za obrve kupljeni su za moj prvi šminkerski set, hahaha, šminkala sam dečke za snimanje spota, a spomenutu bazu, gel za obrve i olovku ste mogli vidjeti u akciji na Maru u gostujućem FOTD-u.
Prvi dojmovi o spomenutim proizvodima su podijeljeni, s time da je Balea baza JEBENA, She prozirni gel je tekuće govno, a Essence olovka je skroz ok - malo masna, ali ok.
Collistar bronzer sam dobila od Marije, koja nije znala što bi s njime, a evo, i ja ga gledam i iste mi se misli roje po glavi. Narančast je do bola, a opet možda bude od koristi krajem ljeta kad poprimim boju. Bumo vidli.

Ne mogu ja živit na testerima, to je mučenje kesicama.

Ova kupovina je bila dakle, nemoš vjerovat, NUŽNA. Ostala sam bez svega i svačega, i odlučila sam trošit testere, kao, ne bih li uštedila i suzdržala se od trošenja novaca. I tako je moje trošenje testera potrajalo punih 20 sati.
Nivea ulje za tuširanje sam već hvalila u zadnjim favoritima, a ovo mlijeko za lijelo (Express Hydration) me kupilo, to jest ja sam njega, zbog natpisa na njemu "fast absorbing". Čisti false advertising, ovo je gelasto, nenjegujuće sranje i uopće mi nije sjelo i uopće se ne upija brzo.
Biobaza gel za umivanje s kamilicom i cinkom me je moram priznati, na kraju IPAK ostavio ravnodušnom. Na prvo korištenje mi je bio meh, i to uglavnom zbog mirisa i nešto dužeg vremena ispiranja. Na drugo korištenje je već bilo uuuuuu, fora - jer je izrazito blag, to mu nitko ne može osporiti, i ostavlja lice prekrasno mekim i podatnim, te nimalo ne isušuje. E sad, mnogi se pitaju: "Pa kud ćeš bolje!?" Meni nije dovoljno jak. Ne čisti dobro. Ne dostavlja mi ono što očekujem od gela za umivanje. Fali mu ta komponenta "čistača". Tako da nije totalni WIN, no svejedno ću ga potrošiti, za jutarnja umivanja, kad mi koža ne treba ribanje, već samo umivanje.
Garnier micelarna - jer ja ne mogu živit bez micelarne, a ova rastura za malo para. Odlična micelarka, hvalim je već mjesecima.
Nekakav Gliss, za obojanu kosu. Volim te Glisseve u spreju, kupujem ih redovito, godinama, uglavnom zbog mirisa i toga što mi omekšaju moju zblajhanu slamu prije sušenja. Ovaj nije iznimka i skroz je okej, jer s tim leave-in regeneratorima ja osobno ne kompliciram. Očekujem da mi malo oplemeni kosu, da ljepše pada po glavi kad je osušim i to je to. Amen.


Hrpa gluposti - rezultat svakodnevnog hodočašćenja po dm-ovima.

Ebelin boca sa spužvom i acetonom je vrh, za 15 kn imam nesmrdeći aceton koji skida slojeve laka sveušesnest. Suši nokte jebeno, ali toliko je praktičan da mu opraštam sve ostalo. Ispod njega se nalaze Alverde piling za nokte i prste i ulje za njegu ruku. Mogu reći samo da su skroz fora za tu cijenu, i da oboje lijepo njeguju i mirišu predivno. Nisu ni do koljena Dr. Organic serumu za ruke od manuka meda, ali su fin dodatak kolekciji.
Essence top-coat s holo-glitterom. Rekla sam vam da ću ga kupit, i evo jesam. Super je, (možda ga ne bi ubilo da su te holo-čestice malo češće tj. da ih ima više), iako uglavnom sjedi u ladici jer nemam kad nalakirat nokte kak' se spada.
Essence kistovi su najbolji kistovi ikad. Jeftini, a odlični. Ovaj veliki ljubičasti još nisam pošteno isprobala, ali zato mi je blending brush GE-NI-JA-LAN. Iako izgleda malo neugledno kad se zaprlja s neutralnim sjenilima i nekako se rascufaju ove crne dlačice, blenda ko lud, fino je veliki i mekan. Ja zadovoljna.Vidjet ćemo kako će se ponašati na dulje staze, no do sada me Essence kistovi nikad nisu iznevjerili.
Dva ruža; Bell Royal Mat 09 koji sam evo nekidan spominjala u koraljcima i Catrice Ultimate Colour 370 In a Rosegarden koji je divno kremast i hidratantan (iako malo krečast na mene tamnu), kao i svi ostali klasični Catrice ruževi, ali bolje stoji mojoj majci nego meni. Kme.
Sjenilo Catrice Velvet Matte 010 bi bilo super da se ne zacementira na kapku. Nisam ga još iznosala da donesem konačan sud, ali ovako na prvu je divno pigmentirano, tekstura do jaja, ali na očima nakon par sati je bljeh.
U donjem redu su nam ostali još Catrice tonirani gel za obrve koji je okej formulacijom, iako nešto svjetlije nijanse nego bi ja to voljela, ali mu je četkica kriminalna (ogromna, mekana i kupi previše proizvoda) i najbolja pinceta ikad - Essence. Ovo mi je druga, a kupit ću si i treću, da imam. Nek se nađe. Jedna u banji, jedna u neseseru i jedna u uredu. Ok, možda mi onda treba i još jedna, za rezervu.


Kad dm ima knjižice s popustima, tko sam ja da se opirem. Bourjois Rouge Edition 12 Heures u nijansi 33 je divna, zagasita nude-breskvica, s rozim podtonom. Divna tekstura, divan nudač, jako dobra trajnost, i polumat finiš. I to za 30% nižu cijenu. Ja zadovoljna.
Max Factor maskara, iskreno, nemam snage gledat koji joj je točan naziv, jer me je razočarala. Lijepi trepavice, grudva se po njima, a efekat ne vrijedi tih para, a da ne pričam da klizne na podočnjake pred kraj radnog vremena. Obzirom da znam za divne, užasno jeftine maskare, meni je ovo nedopustivo. Sva sreća idem danas u Crnu Goru, pa možda upiknem neđe moju ljubljenu Classics maskaru. (NISAM. KME.)


Svako toliko, dođe meni u Dubrovnik paketić s Pink Pande (odabrala Variola Vera). Makeup Revolution Iconic Pro 2* paletu sam nema dugo i recenzirala, pa vas lijepo molim, tamo čitajte dojmove.
I Heart Makeup gel za obrve* je još uvijek u fazi testiranja.


Jedna od najdosadnijih kupovina ikad; blazinice, najbolja pasta za zube, hidrogen i intimni šampon. Jej.


Mini Loko-haul. Prezadovoljna sam apsolutno svim proizvodima, osim "ružem" koji je isprika i za balzam i za ruž.
Loko prirozna kozmetika Makeup Remover ulje za skidanje šminke je fantastično, a spomenuto je, kao i Deo od pačulija  u zadnim favovima. Sapun od lavande mi je stigao pride (hvala!) i odličan je, fino miriši i ne isušuje. Loko lips u nijansi I'm Blue je... Smeće. Žao mi je što to moram reći. Iako se zbilja nisam nadala full pigmentiranom plavom ružu, očekivala sam (prema pročitanim recenzijama i opisima) barem nekakav plavkasti ton koji bi mogao usnama dati neki hladniji, šljivasto-borovničasti štih. Međutim ovo je baš ultramarin blue, s brončanim presijavajućim česticama (ne dolaze jako do izražaja, ali imaju tu neku "zelenkastu" notu), a finalni dojam na licu je zombie-cijanoza. Još bi se i takav look mogao zanimljivo isfurati (nije da nisam probala), ali to je jako teško, jer je pigmentacija nikakva, i neravnomjerno se nanosi (nekako je suho skoro mrvičasto zbog tog shimmerastog pigmenta), a njega i hidratacija su isto podbacile, jer meni ovaj balzamčić isušuje usne. Možda su druge nijanse bolje i možda se u kombinaciji s drugim pigmentima bolje ponašaju... ali ovo je noup. Fail. Loše.


Mila (GleeTree92) je u jednom davnom New in postu spominjala ovaj Balea Vitamin šampon, i vratila me u Maksimir, gdje smo živjeli dugi niz godina i opskrbljivali se u susjednom dm-u. Tamo sam otkrila ovaj šampon (koji je tad bio u nešto drukčijem pakiranju) i bio mi je vrhunski. I hvala Mili što me podsjetila na ovaj odličan šampon koji beskompromisno čisti kosu, te je ostavlja jakom i žilavom, te ju nimalo ne isušuje. Odličan šampon, praktički je džaba (mislim oko 10 kn).
Nadalje, tu je par gluposti, kao npr. Essence modri lak sa "suede" efektom, koji je iznenađujuće postojan, zatim dva Deborah sjenila koja su totalno otkriće. Ovo zlaćano je kupljeno na 30% a ovo desno mat smeđe je bilo u onim zdjelama na kasi za 5 kuna. PET KUNA. Ja bih rekla, deal desetljeća. Bogato pigmentirana, postojana, puterasta... Milina. U tim istim zdjelama sam našla i ovo Alverde sranje, koje sam požalila čim sam ga otvorila - očekivala sam tonirani balzam za usne, a ovo je... A baš je sranje, neću ić dalje u opise.
Tu su i Neutrogena kremice za ruke, koje sam kupila mužu. Ova lijeva je "original" verzija u putnom pakiranju, a desna je s nekim švedskim bobicama, i muž je oduševljen njome. Ja bome ovom originalnom verzijom uopće nisam, ne kužim čemu tolika pompa. Krema se istinabog jako brzo upija i na prvi pogled omekšava kožu trenutačno, međutim meni su se par sati nakon korištenja ruke toliko isušile da je to tragedija. Nikad mi se to nije dogodilo s nijednom kremom, tako da mi fakat nije jasno. A tih dana dok sam je koristila nisam ni intenzivno prala suđe, nit sam po vrtu kopala. Totalni fail. Potrošit ću je jer je mala i jer će mi se motat po torbi, inače, žali bože novaca.
I šećer na kraju, ulov s krpica - Illamasqua Resist. Napokon tekstura iz raja! Uz kupnju sam dobila i poklončić u obliku finog lavandasto-ljubičastog Sephora pigmenta (Hvala!!! ;) <3


L'Erbolario Papavero parfemska voda je napokon u mojem posjedu. Jednom sam davno na poklon dobila kupku i taj me miris oduševio. Obožavam ga, iako je na trenutke presladak i snažan, ipak je ženstven, i to s jakim karakterom. I on je završio u zadnjim favovima. Najbolje da nije.


Ovo su bile pripreme za BBDay. Morala sam kupiti mini rašpicu, pa je izbor pao na ove totalno kjut "disposable" She kartonske rašpice na SOVE. Kjut. So faking kjut da ću povratit.
Alverde regenerator u mini pakiranju, Essence Better Than Gel top coat (nije me oduševio, užasno je gust i radi mi mjehuriće, iako neosporno produljuje trajanje laka), Essence mix parcijalnih trepki (na kraju sam popizdila i nisam ih uopće stavila, užasno ih je teško neoštećene izvuć iz kutijice), Essence matirajuću papirići (na kraju mi uopće nisu trebali jer me je Balea Teint Perfektion spasila), Balea mini pakiranje vlažnih maramica (za brisanje swatcheva u Muelleru), Balea gel za umivanje isto u mini pakiranju (odličan gel za umivanje za nikakve novce), i one tamo dvije olovke za oči za po 9 kuna svaka (Essence i Maybelinne) - fali mi olovaka u kolekciji, pogotovo plavih (da me malo vrate u prvi srednje).


Najbolja mazalica za tijelo ikad - Afrodita Body Butter. I nju sam spominjala u favovima, pa zavirite tamo da se ne ponavljam.


I sad malo ljepota i divota koje smo dobili u goodie bagovima na BBDay-u.
Biobaza Hydradiance gel za umivanje i antioksidativni fluid* iz nove novcate linije s peršinom. Ovaj dvojac, osim krasnog pakiranja jako obećava, a fluid je nešto čudesno. Iako sam planirala pričekati s isprobavanjem dok ne potrošim trenutačni preparativni postav, vrag mi nije dao mira, pa sam ih načela. Za sada sam ODUŠEVLJENA.


Matrix Biolage krema za jačanje kose*


Hrpa Ziaja proizvoda; mlijeko za tijelo s arganovim uljem*, kremasti gel za tuširanje* i micelarka s maslinom*. Bile su tu još i krema za lice s kozjim mlijekom (za suhu kožu) i krema za ruke iz iste linije, no oboje sam proslijedila (prije nego sam ih uspjela uslikati) mojoj bivšoj direktorici koja ima zrelu i suhu kožu. I žena me jučer nazvala oduševljena, samo da mi kaže kako joj je krema mrak, da je istovremeno masna i hranjiva, ali i vlažna i da mi puno hvala. Eto nema ljepšeg nego kad proizvod namjenjen nekom tipu kožu poluči odlične rezultate. Meni bi bila neupotrebljiva, obzirom da imam prilično masnu kožu.


Avon Nutraeffects Hydration* dnevna krema


Tu su se našli još Avon Nailwear Pro+* lak za nokte u ludoj narančastoj nijansi (glupa jer nisam izvadila lak iz kutije za fotkanje), te Avon i Maybelinne maskare* kojima se veselim, jer sam uvijek u potrazi za dobrim maskarama.


Lush Dirty sprej za tijelo, namještaj i sve ostalo je omiljeni miris mojeg muža (a i ja ga bome volim). I presretna sam što sam nabasala na Lush štand u City Centru kroz koji sam doslovno projurila u nenormalnoj brzini, da odradim sve dubrovačke narudžbe na vrijeme.


Nakon BBDay-a sam s blogolegicama poharala Golden Rose (Velvet Matte 23 i Mineral Terracotta Powder 04 koji je nešto ludo, superfine mekane i baršunaste teksture, divan glowy luminozan efekt...), a sutradan sam samostalno bila u Muelleru, pa sam zadovoljila novu opsesju bazama za lice s Catrice Prime & Fine Anti-shine verzijom, a kupila sam si i par Body & Soul kistića koji su mi usfalili i za koje mislim da će mi dobro doći (tanki za usne, precizni blenderić i maskara-četkica)


E da, Shiseido Luminizing Face Color je isto tu. Jea. Fak jea. Fancy shit.


U Muelleru sam ponovila kupnju najboljeg anti-žutilo šampona, Swiss O-Par Silver, a morala sam uzeti i Aveo ulje za tuširanje, jer sam kao što već znate OPSJEDNUTA. Jop uvijek imaju selotejp oko poklopaca - sigurnosna mjera pri putovanjima.


Dok sam se ja zajebavala po Zagrebu, paketić s pravim, plavo-modrim ružem sa zelenkastim podtonom je putovao do Dubrovnika sa Havaja. Insomnia Cosmetics je još jedan u nizu indie brendova, ali ovaj u ponudi ima plavi, tamnoplavi mat ruž, imena Abyss. Fuck yeah, pomislih. But no. Ovo je toliko suho i loše i ne da se razmazati po usnama. I još mi je k tome pukao u bazi i morala sam ga lijepiti. I čudan je. Voskast. Ljepljiv. Preskup. 12$ + 7$ poštarine - PREVIŠE.

Sve mi se čini da ću sama morati napraviti svoj plavi ruž, ali do tad ćete morati čitati moja kukanja i cviljenja kako nemam plavi ruž i kako je život sranje.


I onda sam se opet tješila u Kozmu, potrošivši zadnje pare na najljepše rumenilo - Catrice Illuminnating Blush 010 I'm Nuts About You (ne samo zbog reljefa, već i zbog boje, divno je karamelasto, a opet neutralno s primjesama roze, a nije breskvasto, i super mi stoji, a nije upadljivo, i zapravo mi dođe k'o fini, lagani bronzer), jedno shimmer sočno narančasto mono sjenilo koje je bilo u "sale" hrpi i Annyer pink pjenu za kosu (so excited fuck yes). Imala sam davnih dana, neke 2006. kosu u boji punča (isto Annyer), dakle, neka breskvasto roza, i obožavala sam tu boju, i naravno da ne nema nigdje više u prodaji. Ova pink pjena moju zblajhanu, žućkasto-blond boju oboja upravo u tu punčastu nijansu. Dok ne skupim opet hrabrosti za modri Manic Panic koji strpljivo čeka svoj red.


I jutros, dok sam pisala ovaj post sam mislila da je to to. No onda smo muž i ja zapičili do Crne Gore, turistički i iz zajebancije, jer je blizu. Završili smo u Tivtu, pa sam malo haračila po Cosmetic Marketu i Kući Hemije, a kupila sam si i cigara (ovaj Davidoff Gold je savršen, zaboravila sam koliko je dobar, pluća mi orgazmički stenju <3). Pa sam tako lakša za 30tak eura, ali bogatija za GENIJALNE VINTAGE RETRO Nevena i Kosili šampone <3 Mislim, šampona nam vazda fali u kući, kako imamo dvije kupaone, i trenutačno nas petero živi tu. Nemam pojma kakvi su, al morala sam ih kupti zbog bočica. Našao se tu i jedan baby sapun s bademovim mlijekom, nekakav hranjivi ruski šampon s medom, koji je upikirao moj muž - pogađate, samo zbog ambalaže. Meni je sad žao što nisam kupila onaj s KEFIROM (da, šampon s jebenim ruskim kefirom!!!) al fala bogu, šta sad. Nakon tri šampona koje ćemo trošiti do jeseni, bilo je vrijeme za nešto drugo. Fruttini piling je odabrao također moj muž jer mi je upravo jutros potrošio moj ljubljeni Farmona piling. (i njega sam preobratila na ulja za tuširanje, pa se sad pilingiramo, umjesto da se ribamo lufama) A Evo Mix boja za kosu u nijansi 0.0 Neutral je da ne bih izgledala k'o pilić pri sljedećem blajhanju. Živi bili pa vidjeli.
Napokon sam se dočepala par komada Aura kozmetike, i ovako na prvu sam prilično impresionirana. Absolute Matte kremasti ruž u nijansi 602 Ring A Bell je divan, iako sam očekivala punu pigmentaciju, ovo je konzistencije malo jače pigmentiranog sjajila, ali s mat finišom. I to baršunastim. Imala sam ga 4 sata na usnama, a u međuvremenu sam pojela cijelu vrećicu kokica s kikiriki maslacem (ko to izmisli, treba mu dat nagradu na životno djelo, a onda ga proklet jer je zli genije).
Kupila sam još i dva mono sjenila, malinasto i narančasto mat - sad sam u fazi tih crvenkastih sjenila, i naposlijetku, šoping ne bi bio šoping da nisam ubola JOŠ JEDAN HIGHLIGHTER. Dašta. Ovaj se čini jako puterast i mekan, ali izgleda da je i jako jako šljašteći.

Sve u svemu, bez obzira na šoping, mi smo se lijepo proveli danas u Tivtu i Herceg Novom, a sljedeći put kad bude prilike i neradnih dana ćemo zapalit do Kotora. Nevjerovatno kako su nam neka mjesta tako blizu, a tako smo lijeni iščupat se iz kauča.

Tu još fali jedno Maybelinne Color Tattoo sjenilo (On and on bronze) koje je završilo u košarici kod Katije s bloga I love my diet kad smo onomad haračile po dm-u. Reminder da što prije popijemo kavu (ja častim)!

Zadnjih sam dana, kako uviđate i sami, u nekoj fazi pisanja zbirnih postova. Nekako mi se priča o kozmetici općenito, ne mogu se fokusirat i posvetiti opisivanju jednog proizvoda. Nekako mi je, lijeno. Pa uskoro očekujte opet neki pregled, usporedbu, seriju mini recenzija... Možda prigodno uskrsnem i Emptiese... Tko zna, život je nepredvidljiv! Hahahahaha <3

Čime ste se vi razveseljavale u zadnje vrijeme (kozmetički, nekozmetički, materijalno, spiritualno...)?





*PR proizvod

22 komentara:

  1. .-) joj dobro sam se ismijala čitajući post...I iako mi se masa stvari svidja, za oko mi je najviše zapala ova Annyer pink pjena, moram je potražiti kod nas, jer odavno hoću da malo 'porozim' kosu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nikako da se obojam... Svaki dan kao skupim hrabrosti, a onda si mislim... Pa što će reć tete u vrtiću, vidi ovu mater nije normalna, jadno dijete... i tako to... XD

      Izbriši
  2. Super su ti postovi. Jako si iskrena i direktna, nema onog da je proizvod dobar, ok... Ne valja i gotovo. Mnoge od nas kupuju stvari na preporuku neke blogerice i treba nam iskreno mišljenje. Svaka čast :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Anonimna, živim za ovakve komentare <3 hvala ti na čitanju i podršci :)

      Izbriši
  3. Haha! Odlično! Huuuge new in, me likes :D Ovo Catrice rumenilo sam imala na sebi na BBD-u <3 Obožavam ga, toliko je dobro!

    Šteta što ovaj plavi ruž nije dobar, baš ima krasnu ambalažu :/ Ne znam što bi najradije izdvojila da bih htjela recenziju, pa ću ti zakomplicirati i reći recenziraj sve! :D

    Ja nisam nešto previše šopingirala, ali sam morala ubost novu Sleek paletu Del Mar vol 2 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene nervira Sleekov payment sistem. Dok ne uvedu PayPal, ja se držim Pink Pande. Pokušala sam par puta, i ne vjerujem da nisam uspjela naručiti, ja, veteranka online shoppinga! Zbilja ponižavajuće! :D
      A ozbiljno razmatram nabavku onog Mell-inog Catrice rumenila ;)

      Izbriši
  4. Nisi jedina kojoj bi dobrodošao plavi ruž, mami me ovaj Indigo iako mi je od PBLC crni ruž već na WL zahvaljujući tebi ;-;
    http://goodmorningangel.blogspot.com/2013/08/blue-lipstick-reviews-part-2-other.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a da, da, indigo bridge je i meni na popisu, al crni sam čekala skoro 2 mjeseca, nakon što sam pisala ženi PA DOBRO ŽENO OŠ TI TO POSLAT? tako da me nekako odbija opet naručivat od njih, ali sam pisala Kryolanu jel imaju L126 i nabavili su ga i napokon imam pošteni plavi ruž u savršenoj plavoj (baca malo na ljubičasto, al je definitivno plav!!!)... i još nema shimmera u sebi... tako da, preporučujem! A što se love tiče dođe ti na isto! :)

      Izbriši
  5. Ijao svegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! GR karmin velvet matte je nesto najbolje na svijetu! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. GRVM <3 najdivniji na svijetu, mat i krem u isto vrijeme <3 i svaki put mi bude žao što nisam uzela još barem 38475 ostalih nijansi i neke za rezervu LOL kužiš, za onaj hajlajter sam mogla imat 10 (deset) GR ruževa hahaha XD

      Izbriši
  6. Veeeliki new in. Huh blago tebi :D Mislila sam da mi ništa više ne fali, a poslije tvog posta nema šta ne bih kupila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh, uvijek nešto fali. pogotovo od dekorative. Ono, imam pastelno rozu, imam losos rozu, imam puderasto rozu, imam fuksijasto rozu, imam žnj rozu, ALI FALI MI BABY ROZAAAAaaaa... mi blogerice smo najobičniji hrčci, koliko god šutjeli o tome!

      Izbriši
  7. Vitamin šampon is where it's at, hell yes. <3 (jesan, skričala san kad san vidla svoje ime :D) a još više san skriknula na sjenila za 5 kn mhm deal za popizdit. :D Želin i ja ovu Balea bazu, sad je moran uzet kad si spomenila. Ahhhhhhh Davidoff Gold je ljubav <3 Da mi se dočepat srpskog crvenog Marlbora da mi oči ispadnu život bi mi bio potpuno ispunjen :D Haul mrak, volila bi da uskrsneš emptiese al piši whatever. You're my McDonald's, Loving you <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E Balea baza je fkt dobra, al pazi, mislim da oće začepit pore... Nije toliko strašno, ali ako si sklona upalnim procesima, ono... Pripazi! ;)

      Izbriši
  8. Oh, pa ovo je stvarno veeeliki new on! :D Mene od ovih proizvoda najviše zanima Biobazin antioksidativni fluid. Ja sam se i zadnje vrijeme počastila samo sa Mythic oil uljem za njegu i prezadovoljna sam! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. taj Mythic oil bi kao trebala probat, ali ja svoju kosu toliko maltretiram i onda je samo podšišam... hahaha :D

      Izbriši
  9. Srce mi je poskocilo kad sam vidla ovaj kosili!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel da? neka slatka nostalgija... al sam šampon mi je fenomenalan, kosa mi bude baš mekana mekana, a inače imam očajno suhu i slamnatu kosu jer se blajham... bolji mi je i od Mixe i Welle, i mislim da ću napravit zalihu sljedeći put :D

      Izbriši
  10. Meni je crna verzija te maksfaktor maskare HG, uvijek jedna u pricuvi :D
    Kakva je maybelline olovka za oci?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za olovku nemam pojma, još je uvijek nisam stigla na oči stavit (kaos od posla, pa se šminkam vrlo minimalno...), ali malome svaku večer crtam čomba na tibici njome i za to je super XD
      A maskara... evo ne znam, kako vrijeme odmiče mi je postala nešto sitno bolja, ne lijepi trepke i to joj stvarno priznam, ali efekt mi nije vauuuu :D jebga, postala sam prezahtjevna glede maskara, otkad znam da ih ima za 4 puta manje novaca s boljim efektom...

      Izbriši
  11. hijao koliki new in bome ces se naprobavat :D

    OdgovoriIzbriši