subota, 31. svibnja 2014.

Tester fest #2

Skupilo se par testera, pa da ih mogu lijepo baciti u vrećicu s "raznima-praznima", donosim vam svoje okvirne dojmove. Jedan laganini, post-operativni post. Podsjećam vas još jednom na darivanje, na koje se još večeras stignete prijaviti ---> OVDJE :)



Nivea Creme Care krema za tuširanje
Tuširalica ko tuširalica. Nisam fan Nivee općenito, a pogotovo "klasičnog mirisa originalne Nivea kreme". Meni je to sve preteško i masno i bljak i dosadno.

Nivea In-Shower Body Milk
Ovo je super proizvod, stvoren za nas lijenčine kojima se ne da trackati nakon tuširanja. Hidratacija nije baš najdugotrajnija, ali daj šta daš - kad se tuširaš svaki dan, ovo dođe kao naručeno. U testeru je tragično mala količina, uspjela sam si samo noge od koljena namazati, ali sam kupila full size (kojeg sam ostavila kod svekrve) pa su mi dojmovi potpuni. Svakako preporučam, iako je pakiranje malo nespretno, naime, klizi iz ruku, pa ga moram loviti po kadi. Ali to je manji problem. Veći problem je to što se troši brzinom svjetlosti i nije baš najisplativija investicija.

La Roche Posay Effaclar gel za umivanje za masnu osjetljivu kožu
Eeee moj LRP, dugo smo mi na ratnoj nozi, ali ovo je odlična umivalica. Zbilja. Tester me je durao punih 6 umivanja. Učinkovito skida mast i šminku, ne peče za oči i koža ne zateže nakon umivanja. Ima klasičan LRP-asti miris, i lako se ispire. Voljela sam ovaj brend dok se nisam opekla s Hydreane, ali mislim da je vrijeme da im dam drugu šansu. Jako dobro.

La Roce Posay Iso-Urea mlijeko za tijelo
Namjenjeno osjetljivoj, gruboj i suhoj koži, ovo je jedna jako masna mazalica koja mi se nije pokazala previše učinkovitom. Jako se sporo upija i uglavnom sjedi na koži satima. Za grubu i osjetljivu kožu bih prije prepoučila Magareći melem, nevenovu mast ili najobičnije kokosovo ulje.

Nuxe Nuxellence Jeunesse - Youth and Radiance Revealing Care, anti-aging, smoothing radiance
Kako ja poludim kad pokušavam dešifrirati čemu služi neki Nuxe-ov proizvod... Pa jesu li mogli napisati da je to "krema za lice, za sve tipove kože"? Da li je to toliko teško? Prvo izgubim pola sata pokušavajući izgovoriti francuske riječi, dok ne skužim da je odmah ispod engleski. Onda pola sata tražim neko "sidro", poput "cream, fluid, gel"... dok se ne iznerviram i jednostavno se krenem mazati.
Uglavnom, lijepa kremica, lagana i fluidna, ali bogata. Za moje masnjikavo-mješovito lice idealna kao noćna, hranjiva njega, nikako dnevna. Ne miriši bog-zna-što, ali hej, pa to je Nuxe. Ezoterični luksuz kao da curi iz tih fah-fah-fah nedefiniranih natpisa na francuskom.

Chanel Hydra Beauty Hydration Protection Eye Gel
Ovaj tester je potrajao, ohoho. Više od tjedan dana, ponekad sam ga koristila i dva puta dnevno. Svakako sam prilično zadovoljna s njime, u vidu da je jako lagan, da se lijepo i brzo upija, da ne iritira oči i da je odlična podloga za šminku. Nije niti malo mastan. No nije ni pretjerano učinkovit. Nekako bih od kremice za koju je potrebno izdvojiti 400 kn očekivala čuda, no nikakvo se čudo dogodilo nije. Radije se trackam Rosalovom okoloočnom, hvala lijepo.

Chanel Sublimage La Creme
Što god da ovo bilo, masno je. Krasno miriši, ali ne bolje od Nuxe-ove Prodigieux linije. (ništa ne miriši tako dobro). Ovo prema mojim saznanjima u full size-u (50 ml) košta (ni manje ni više nego) 2400 kn. Ako mene pitate, to je 2400 kn previše. Nije me briga ni za sastav ni za brend ni za ambalažu. To je da prostite, najobičnije preseravanje.


I to bi bilo to za danas. Slijedi odmaranje i fat-free večerica. Ah. Život rekonvalescenta. Čisti wellness. :P


Broj komentara: 5:

  1. Zanimljiva recenzija. Baš bih mogao pitati La Roche Posay za testere obzirom da me trenutna linija za mješovitu kožu od Avona počinje isušivati. Hvala ti na ovome.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na temelju ovog testera i hrpetine preporuka i hvalospjeva mnogih blogokolegica, mislim da s Effaclarom od LRP-a ne možeš fulat. Iako imam jedno gorko iskustvo s njima, još uvijek ih smatram solidnim brendom za čije se proizvode isplati iskeširat koju kunu više ako ti odgovaraju :)

      Izbriši
  2. Meni bi LRP Iso-Urea baš mogla odgovarati :) Ovo Nivein In shower čudo imam i trošim ga samo ponekad, meni nije dovoljno hidratantno pa mi obavezno treba neka mazalica poslije njega, ali ja sam navikla, to mi je već rutina o kojoj niti ne razmišljam, tako da mi nije neki minus. Ali cijena je malo too much, pa možda da pogledaš Baleinu verziju, znam da su i oni izbacili In Shower mlijeko, a svakako je financijski isplativije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam što da ti kažem za Iso-ureu, meni je koža tijela prilično suha, pogotovo noge, al ovo se nikako nije upijalo, samo je "sjedalo" na koži cijelo popodne. Zagledala sam već Balein in-shower regenerator, mislim ga ubost u sljedećem dm pohodu, čak mi se i ambalaža čini praktičnijom (imaš je gdje uhvatit, jel :D)

      Izbriši
  3. Super ideja za post, i ja ju uskoro uvodim :) Haha, 2400 kn za kremicu? No, ty. Baš je preseravanje, kako si i rekla! Za te novce mora biti od zlata!

    OdgovoriIzbriši